Femeia ucisa in incidentul de joi seara din fata Congresului american este un igienist dentar in varsta de 34 de ani din Stamford, Connecticut, pe nume Miriam Carey, relateaza Washington Post, citat de Mediafax.

Surse din cadrul autoritatilor au declarat ca masina Infiniti neagra era inregistrata pe numele unei femei in varsta de 34 de ani, Miriam Carey, un igienist dentar din Stamford, Connecticut. Oficialii cred ca ea a fost cea care a lovit barierele din apropierea Casei Albe, a accidentat doi ofiteri si apoi a accelerat pe Pennsylvania Avenue, avand-o alaturi, in tot acest timp, pe fiica sa in varsta de un an.

Politia din Washington D.C. a confirmat ca soferita a fost impuscata si ucisa, adaugand ca nu existau semne ca femeia era inarmata.
Portretul initial al lui Carey sugereaza o persoana care este putin probabil sa se afle in centrul unor astfel de violente. Potrivit documentelor publice, prietenilor si membrilor familiei, ea a terminat colegiul si lucra ca igienist dentar de ceva vreme.

Sora ei, Amy Carey, infirmiera in Brooklyn, s-a aratat neincrezatoare atunci cand a fost contactata, joi, si i s-a spus ce s-a intamplat. "Este imposibil. Ea lucreaza, este la munca", a declarat Amy Carey, care a confirmat ca sora ei conduce o masina neagra. "Nu ar trebui sa fie in D.C. Era in Connecticut acum doua zile, am vorbit cu ea ... Nu stiu ce s-a intamplat. Nu pot spune mai multe".

Joi, in jurul orei 23.00 (06.00 ora Romaniei), peste zece masini ale politiei locale, autospeciale de pompieri si ambulante erau aliniate pe strada din Stamford din fata complexului de apartamente in care locuieste Miriam Carey. Portiuni ale complexului au fost incercuite cu banda galbena.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri