In centrul tarii, iarna pare ca s-a instalat cu cel putin o luna mai devreme fata de alti ani. Azi-noapte au fost -14 grade la Varful Omu, -5 la Fundata, -6 grade la Sinaia, -4 grade la Predeal si -2 la Brasov, iar la polul frigului, la Intorsura Buzaului, ninge de zile intregi, scrie Jurnalul.ro.

Pe parcursul zilei, temperaturile nu vor urca foarte mult, incadrandu-se intre 4-6 grade in estul Transilvaniei si 13 grade in Oltenia si sudul Banatului, iar cele minime vor fi cuprinse intre -4 si 6 grade, mai scazute in depresiuni.

Vantul va continua sa bata cu putere mai ales in Moldova, Dobrogea, Baragan si la munte.

Vestea buna este ca temperaturile vor creste treptat incepand de duminica, iar saptamana viitoare vor atinge valorile normale pentru aceasta perioada din an, cu maxime de 18-20 grade Celsius.

Citeste articolul integral pe Jurnalul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri