Fostul ministru al Justitiei, Catalin Predoiu, actual vice-presedinte PDL, a anuntat ca se inscrie in cursa interna a PDL pentru a fi nominalizat drept candidat al partidului la alegerile prezidentiale din 2014, noteaza Mediafax.

„Da, maine (vineri - n.r.) ma voi inscrie in cursa interna din PDL pentru selectarea candidatului la prezidentiale. E o cursa care incepe imediat ce candidaturile vor fi validate si va dura pana in jur de 15 decembrie. E o cursa care va desemna acel candidat care poate sa infranga un contracandidat al stangii. PDL face un efort fara precedent, este primul partid care nu stabileste candidatul la masa verde, intr-un birou. E primul partid care da dovada de curaj”, a spus Catalin Predoiu, intrebat daca va candida.

Catalin Predoiu a spus ca va face anuntul oficial vineri, intr-o conferinta de presa. „Ce-i lipseste Romaniei e un nou patos, o ambitie, o pofta de succes. Nu mai putem sta in acest platou in care ne-am infundat”, a mai spus el.

Predoiu a mentionat ca nu l-a anuntat despre intentia sa pe presedintele partidului, Vasile Blaga.

„Nu e un gest de orgoliu, e unul de responsabilitate, poate unul din putinele gesturi care se asaza in rand cu alte decizii capitale… Nu am vrut sa iau aceasta decizie pana nu am fost la firul ierbii”, a explicat el.

Predoiu a precizat ca, daca nu ar fi simtit „empatie” din partid, nu ar fi facut acest pas. „Cred ca pot sa ofer solutii pentru Romania, sunt saturat sa vad cum aceasta tara e tarata de o guvernare incompetenta inapoi, am invatat foarte mult, am incredere ca pot sa reusesc pentru partid, dar si pentru romani. Vreau in Romania o ofensiva a echilibrului”, a detaliat Catalin Predoiu.

Prim-vicepresedintele PDL a spus ca pana la acest moment mai are un contracandidat, o femeie, care s-a inscris joi in cursa, dar a precizat ca nu este un nume cunoscut.

Fostul ministru al Justitiei s-a inscris in PDL in acest an, unde a fost numit la scurt timp prim-vicepresedinte.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri