Presedintele Traian Basescu, fostul premier Emil Boc si deputatul PDL Elena Udrea s-au intalnit, joi, la restaurantul Golden Blitz din Bucuresti, din apropierea Palatului Cotroceni, au declarat, pentru Mediafax, surse politice.

Restaurantul Golden Blitz este cunoscut ca fiind un loc preferat al sefului statului, acesta sarbatorindu-si acolo, printre altele, victoria la prezindentialele din 2004.

Restaurantul a fost redeschis de curand, dupa ce a fost renovat.

Informatia privind intalnirea Basescu-Boc-Udrea a fost publicata initial de cotidianul "Evenimentul Zilei".

Fostul presedinte al PDL Emil Boc era asteptat joi seara la sedinta filialei PDL Sector 2 pentru realegerea Ancai Boagiu la conducerea organizatiei, insa acesta a absentat.

Intalnirea Basescu-Boc-Udrea a avut loc in contextul competitiei interne din PDL pentru desemnarea candidatului la Presedintie si al discutiilor din partidele de dreapta privind desemnarea unui candidat unic pentru prezidentialele din 2014.

Presedintele Traian Basescu aprecia, recent, ca la prezidentiale PSD va avea propriul candidat, probabil pe Victor Ponta, opinand ca "pe unul ca Ponta risca sa il bata unul ca Boc", el aratand totodata ca fostul premier PDL are mai multe sanse decat Mihai Razvan Ungureanu intr-o astfel de competitie.

In privinta lui Emil Boc, presedintele a spus ca acesta are mai multe sanse decat Mihai Razvan Ungureanu la prezidentiale, pentru ca a trecut tara prin criza, cand a fost prim-ministru, iar toate actiunile din mandatul sau trebuie explicate, pentru ca "poporul nu mai poate fi pacalit la nesfarsit".

De asemenea, Udrea declara, recent, ca, in opinia sa, candidatul PDL pentru functia de presedinte al Romaniei "nu poate ajunge la Cotroceni fara a fi girat de Traian Basescu", ea apreciind ca cel mai bine indeplineste criteriile pentru aceasta candidatura Emil Boc.

De asemenea, Udrea declara ca nu se inscrie in competitia interna a PDL pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale, aratand ca daca ea "ar fi condus PDL, astazi dreapta era unificata si avea un singur candidat".

Pe de alta parte, Emil Boc anunta, recent, ca nu se va inscrie in cursa interna din PDL pentru nominalizarea unui candidat propriu la prezidentiale si a spus ca solutia pentru ca formatiunile de dreapta sa castige alegerile in 2014 este sa aiba un singur candidat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri