Premierul Victor Ponta a declarat ca nu a primit inca, pana duminica, un mandat din partea presedintelui Traian Basescu pentru Consiliul European privind agenda digitala, programat pentru finele saptamanii, dar ca intentioneaza sa mearga la Bruxelles, pentru reuniunea socialistilor europeni.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca i-a cerut presedintelui Traian Basescu un mandat de participare pentru Consiliul European privind agenda digitala, scrie Mediafax.

El a apreciat totodata ca, dupa vizita pe care o va efectua in Statele Unite ale Americii, se va opri si la Bruxelles.

Premierul se va afla in vizita oficiala in SUA in perioada 21-23 octombrie.

In intervalul 24-25 octombrie, la Bruxelles, va fi organizat Consiliul European in care se va discuta si despre agenda digitala și modul in care pot fi inregistrate progrese catre finalizarea pieței unice digitale pana in 2015.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri