Premierul Victor Ponta, aflat in SUA, s-a intalnit luni seara si cu fostul jucator roman de baschet in NBA, Ghita Muresan, impotriva caruia a jucat un meci in sala echipei Washington Wizards si din partea caruia a primit un tricou purtat de acesta in NBA, care i-a ajuns premierului pana la genunchi.

Ponta si-a amintit de altfel ca, in perioada in care juca baschet ca junior la Steaua Bucuresti, l-a mai avut adversar pe Ghita, in doua meciuri disputate la Mangalia si la Sibiu, la finele anilor '80.

Dupa meci, Ghita Muresan a aflat ca in echipa cu care a jucat impotriva lui Ponta au fost si jurnalisti si l-a intrebat pe premier care sunt aceia, premierul raspunzandu-i zambind: "Cei mici si rai, dar eu sunt obisnuit cu ei".

La sfarsitul partidei, Ponta i-a facut cadou lui Ghita Muresan o sacosa cu produse bio, spunandu-i ca acestea nu se gasesc in SUA.
"D'astea sigur nu le gasesti in America, d'astea ti-e dor pana vii acasa", i-a spus Ponta lui Muresan, anunta Mediafax.

Le fac ca sa dau ceva inapoi de unde am plecat, la comunitatea de unde am plecat, in special Cluj si Romania.

Si Ghita Muresan, cel mai inalt jucator care a evoluat vreodata in NBA, i-a oferit lui Ponta lui cadou, si anume un tricou cu numarul 77, cel pe care l-a purtat pe cand evolua in NBA. Primul-ministru l-a imbracat si, desi este o persoana inalta, tricoul lui Ghita i-a ajuns pana la genunchi.

S-au facut poze de grup si separat, chiar si unii dintre ministri care-l insotesc pe Victor Ponta in SUA tinand sa aiba o amintire foto cu "Big Ghita", diferenta de talie cea mai mare fiind cea dintre fostul baschetbalist si ministrul Cercetarii, Remus Pricopie.

La despartire, Ghita Muresan a anuntat ca va veni in Romania anul viitor, in august, pentru a se implica, voluntar, in proiecte destinate copiilor care iubesc baschetul.

"Le fac ca sa dau ceva inapoi de unde am plecat, la comunitatea de unde am plecat, in special Cluj si Romania", a mai spus Ghita Muresan.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri