Presedintele Senatului, Crin Antonescu, intrebat daca a ramas candidatul USL la Presedintie, a raspuns: "S-a schimbat ceva? Ati visat azi noapte ceva?", scrie Mediafax.

Intrebat, intr-o scurta intalnire cu presa care a avut loc inaintea inaugurarii noii piste a Aeroportului International "Avram Iancu" Cluj, daca a ramas candidatul USL la Presedintie, Crin Antonescu a raspuns: "S-a schimbat ceva? Ati visat azi noapte ceva?".

Jurnalista care i-a adresat prima intrebare a incercat sa ii spuna presedintelui Senatului ca se vehiculeaza ideea conform careia situatia candidatului USL la Presedintie s-ar putea schimba, insa Antonescu a spus iritat: "Nu mai vehiculati, cand imi voi schimba pozitia oficiala, veti fi anuntati".

Intrebat despre declaratia presedintele PDL, Vasile Blaga, potrivit careia partidul se va bate pentru Presedintia Romaniei cu Victor Ponta, nu cu liderul PNL, Crin Antonescu, care "se pregateste de patru ani", iar "cand te antrenezi prea mult intri obosit pe teren", seful liberalilor a refuzat sa comenteze.

"Nu declar nimic despre domnul Blaga, pana si despre domnul Sultanescu declar, despre Blaga: sa fie sanatos!", a raspuns Antonescu.

Anterior, presedintele Senatului fusese rugat sa comenteze afirmatiile consilierului premierului, Dan Sultanescu, potrivit carora Antonescu ar da impresia ca preia rolul de opozant intern al primului-ministru si ca PNL ar fi vrut sa boicoteze deplasarea lui Victor Ponta la Cluj.

"Comentez doar partea a doua, care e complet ridicola, in rest nu comentez ipotezele domnului Sultanescu. Eu ma vad ceea ce sunt si cred ca toate actiunile mele, chiar daca nu ii plac lui Sultanescu, sunt pornite de la ideea ca avem o responsabilitate ca majoritate, ca alianta care guverneaza si nu ne jucam de-a opozitia. Asta nu inseamna ca trebuie sa ne comportam ca garda de onoare, care ridica piciorul la exact cati centimetri trebuie, pentru ca e o formatiune militara, noi suntem o formatiune civila", a raspuns Antonescu.

Totodata, Crin Antonescu a fost intrebat despre persoanele care l-au huiduit in momentul in care a ajuns la Cluj, insa a recomandat ziaristului care i-a adresat intrebarea sa discute cu cei nemultumiti de prezenta sa acolo. "Sa nu dramatizam, nu au dat cu bombe", a adaugat Antonescu.

Jurnalistul i-a raspuns ca nemultumiti sunt proprietarii de terenuri din zona aeroportului, din cauza exproprierilor, insa presedintele Senatului i-a indicat sa discute cu seful Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu. In momentul in care Uioreanu a mers langa Antonescu, jurnalistul i-a spus acestuia sa discute cu seful CJ Cluj despre exproprieri.

"Daca aveti o vocatie pedagogica pentru prichindei, sa v-o exersati in alta parte. Nu va luati intr-un fel de scandal si nu va enervati, v-am raspuns la toate intrebarile, dar nu puteti sa-mi dictati ce sa fac eu aici cu Uioreanu", a raspuns Antonescu.

In cele din urma, presedintele Consiliului Judetean Cluj a intervenit, spunand ca oamenii trebuie sa se concentreze asupra evenimentului de sambata, respectiv inaugurarea noii piste a aeroportului clujean, iar de politica au timp in restul timpului.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, fusese intampinat, sambata, la sosirea pe Aeroportul International "Avram Iancu” Cluj, cu huiduieli din partea mai multor participanti la mitingul aviatic care a avut loc cu ocazia inaugurarii noii piste.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri