O banda de hoti romani, care a furat produse din 117 supermarketuri situate la nord de Paris, majoritatea Lidl, a fost adusa in fata justitiei franceze, relateaza La Voix du Nord, in editia electronica, potrivit Mediafax.

Au profitat de "o lacuna in sistemul nostru de securitate", recunoaste avocatul lantului de supermarketuri Lidl. Astfel, cand un complice intra in supermarket si se declansa deschiderea automata a portii, hotii ieseau rapid cu cosurile pline de produse. Acestea erau revandute, explica rechizitoriul, in "bacanii arabe din regiunea pariziana".

Erau vizate supermarketuri din Seine-Maritime si Pas-de-Calais, in special Lidl.

Din cadrul retelei faceau parte un cuplu romani care organiza sosirea hotilor specializati pe teritoriul francez, locuri unde acestia erau gazduiti si hraniti si persoane care tainuiau bunurile furate in regiunea pariziana. In total au fost adusi in fata justitiei 18 acuzati.

Laurentin Stan, in varsta de 35 de ani, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare. Sotia sa, Constantina B., care era mana lui dreapta, a fost condamnata la doi ani de inchisoare. George A., una dintre persoanele care tainuiau bunurile furate si pretindea ca s-a infiltrat in retea, a fost condamnat la doi ani de inchisoare, iar alti zece hoti au primit pedepse similare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri