Traian Basescu a declarat ca Sorin Rosca Stanescu este "un mincinos prost", el afirmand ca parlamentarul a lansat un document fals si ca liberalul ar trebui sa mearga, daca se dovedeste ca nu are dreptate, unde a mers "inalt prea sinucisul Adrian Nastase".

El a fost intrebat, cand a sosit la un eveniment pe tema medierii, cum comenteaza acuzatiile lui Sorin Rosca Stanescu la adresa sa: "E o intrebare care mi-a picat foarte bine. Daca Rosca Stanescu are dreptate, eu ma duc cu placere si cu constiinta impacata alaturi de Inalt Prea Sinucisul Adrian Nastase. Dar, daca nu, ar trebui sa se duca el".

Presedintele a continuat: "Am sa va arat ce inseamna un mincinos prost. A lansat aceste ordine de plata, care sunt niste falsuri. Spune data in care s-a virat un milion de dolari in contul Aliantei «Dreptate si Adevar». Trece si contul, care corespunde contului, numai ca e asa de prost, incat nu duce falsul pana la capat si lasa contul cu terminatia ROL. Intr-un cont de lei, ca asta inseamna lei, nu poti sa virezi niciodata dolari. Deci un fals incomplet. Si la fel e pe toate cele asa zise 7 milioane de dolari, toate se vireaza intr-un cont de lei. Nici rudele din generatiile anterioare ale lui srs n-ar putea sa faca. (..) Le aveti, sunt pe toate site-urile, din pacate si pe un site care se vrea al justitiei, le promoveaza".

Potrivit lui Basescu, Stanescu ar trebui sa aiba "decenta" sa se duca singur "langa inalt prea sinucisul Adrian Nastase".

"Sper sa aiba decenta sa se duca singur, ca falsificator, langa inalt prea sinucisul Adrian Nastase. Ca asta spuneati, ca uite ce a facut Nastase, si a facut puscarie, si deci, falsuri tip Rosca Stanescu", a spus presedintele, potrivit Mediafax.

Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu a avut miercuri o declaratie politica in care acuza faptul ca in conturile de campanie ale Aliantei DA ar fi intrat aproximativ 7 milioane de dolari americani, care nu au fost declarati in anul urmator in Monitorul Oficial conform prevederilor legale.

Oficiul National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor (ONPCSB) s-a autosesizat si a inceput o investigatie in urma afirmatiilor senatorului PNL Sorin Rosca Stanescu potrivit carora Alianta DA ar fi beneficiat in 2004 de finantari ilegale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri