Fostul presedinte al PSD Adrian Nastase a declarat, dupa Consiliul National al partidului, ca nu s-a simtit jignit de calificativul folosit de presedintele Traian Basescu la adresa sa, adaugand ca are o scrisoare de la seful statului in care acesta spune ca ii este greata de el insusi, scrie Mediafax.

Intrebat daca s-a simtit jignit de calificativul folosit de Traian Basescu, si anume "inalt prea sinucisul", Adrian Nastase a raspuns: "Nu, in ceea ce-l priveste pe Traian Basescu de multa vreme nu ma mai mira absolut nimic. Mai ales ca am o scrisoare de-a lui, la un moment dat, in care spune ca ii este greata de el insusi, dupa un alt moment. Candva, o sa discutam mai mult despre asta. Cand va fi cazul", a spus Nastase.

Adrian Nastase nu a dorit sa dea mai multe amanunte.

"O sa va anunt eu, cand o sa revenim", a spus el.

Fostul presedinte al PSD a mai comentat: "M-am obisnuit, intr-un fel, si mi se pare frumos ca, de la formula «cat de mic incepi sa fii», acum am ajuns la «prea inaltul». Mie mi se pare corect, mi se pare normal, dar eu cred ca, in felul asta, multi vor spune ca el a ajuns foarte mic, din pacate".

Presedintele Traian Basescu a declarat ca Sorin Rosca Stanescu este "un mincinos prost", el afirmand ca parlamentarul a lansat un document fals si ca liberalul ar trebui sa mearga, daca se dovedeste ca nu are dreptate, unde a mers "inalt prea sinucisul Adrian Nastase".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri