Cateva sute de persoane participa, sambata, la un miting organizat de PMP (Partidul Miscarea Populara) in Piata Victoriei, in prezenta lui Eugen Tomac, Daniel Funeriu, Mihai Razvan Ungureanu, Cristian Preda, Marian Preda, care scandeaza lozinci impotriva Guvernului.

Protestatarii, care poarta veste albastre cu insemnele PMP, s-au adunat in Piata Victoriei, pe trotuatul din fata Muzeului Antipa, in jurul pranzului, noteaza Mediafax. Arborand steaguri tricolore si pancarte cu mesaje antiguvernamentale, acestia au strigat lozinci precum "Jos Guvernul!", "La puscarie, cu Ponta la puscarie!", "Jos, jos, jos, Guvernul ticalos!".

Dupa inceperea mitingului, Marian Preda, Daniel Funeriu si Mihai Razvan Ungureanu au sustinut discursuri, adresandu-se celor prezenti prin portavoce. Mihai Razvan Ungureanu le-a spus celor prezenti ca vocea lor este "a celor care sunt oprimati de aceasta guvernare bolsevica". El i-a indemnat pe cei prezenti sa protesteze zilnic, pentru ca "asa nu se mai poate".

"Aceste cuvinte trebuie sa se auda in toata tara", a spus Ungureanu. "A pierit samanta oamenilor curajosi? A pierit samanta oamenilor drepti? A pierit samanta oamenilor curati?", i-a intrebat Ungureanu pe cei prezenti la miting, iar acestia au raspuns la fiecare intrebare "Nu". Potrivit liderului FC, protestul este just si trebuie sa continue.

"Luptam pentru noi ori pentru copiii nostri?", a intrebat Ungureanu, iar protestatarii au raspuns, in cor: "Pentru copiii nostri". "Atunci protestul nostru este just", a completat Ungureanu. Protestatarii au reluat apoi scandarile antiguvernamentale. Mitingul are autorizatie pana la ora 14.00.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri