Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca nu ii permite lui Victor Ponta, asa cum nu i-a permis nici lui Traian Basescu, sa il faca mincinos. El a mai spus ca, "spre deosebire de altii", el nu a fost dovedit mincinos, scrie Mediafax.

"Victor Ponta m-a facut mincinos. Nu ii permit nici domniei sale, cum nu i-am permis nici lui Traian Basescu. De cand sunt in viata politica am spus intotdeauna adevarul. Am prezentat in fata colegilor mei situatia cum am cunoscut-o si tot ce am spus acolo e adevarat", a afirmat Antonescu.

Liderul PNL a mai spus ca, spre deosebire de altii, el "nu a fost dovedit niciodata mincinos". "Imi pare rau ca premierul Victor Ponta, intr-o situatie incurcata, admit, recurge la asemenea declaratii. Eu nu am mintit, acesta e adevarul. Eu, spre deosebire de altii, nu am fost dovedit niciodata mincinos si nu ii permit nici lui Victor Ponta si nici altcuiva sa spuna acest lucru", a adaugat Antonescu.

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, luni, intrebat cum comenteaza declaratiile lui Crin Antonescu din sedinta de vineri a conducerii PNL aparute pe surse, ca daca acestea sunt adevarate, atunci liberalul si-a mintit colegii.

Intrebat cum comenteaza afirmatiile lui Antonescu facute vineri in sedinta conducerii liberale si aparute pe surse, Ponta a spus: "Daca sunt adevarate, domnul Antonescu si-a mintit colegii asupra realitatii". "Nu ar fi pentru prima data cand domnul Antonescu spune una colegilor, alta noua si alta presei", a mai spus Ponta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri