Premierul Victor Ponta a declarat ca in ultima perioada liderul PNL Crin Antonescu este "tot un fel de Basescu", in sensul ca este conflictual si se cearta si cu aliatii si cu adversarii, implicandu-se in razboaie care nu tin de un candidat la prezidentiale.

"Anul viitor pe aceasta vreme domnul Basescu isi termina mandatul. E important ca viitorul presedinte sa fie exact opusul lui Traian Basescu. In ultima perioada domnul Antonescu e tot un fel de Traian Basescu. E foarte conflictual, se cearta si cu aliati si cu adversari, se implica in razboaie care nu sunt treaba candidatului la prezidentiale, cine e acolo, dincolo", a mai spus Ponta, citat de Mediafax.
Intrebat daca USL se va rupe, Ponta a raspuns ca PSD nu isi doreste acest lucru. "Totul depinde nu de PNL, ci de domnul Antonescu", a mai spus Ponta, precizand ca liberalul ar trebui sa fie "mai calm, mai ponderat, mai dornic de dialog, asa cum ar trebui sa fie presedintele Romaniei".
Intrebat daca PSD si PNL vor candida impreuna la europarlamentare, Ponta a spus ca Antonescu a afirmat ca nu mai are incredere in PSD.
"PSD va avea momentul 25 mai sa-si verifice potentialul electoral", a spus Ponta.
El a mai spus ca isi doreste sa ramana prim-ministru pana in 2016.
Intrebat daca ar candida la prezidentiale daca PSD i-ar cere, Ponta a spus: "Partidul nu poate sa-mi ceara ceva ce nu are sens politic. Partidul a decis sa ma spijine pentru functia de prim-ministru".
In ceea ce priveste acuzatiile pe care i le-a adus Antonescu, referitoare la faptul ca a pierdut controlul PSD si ca el l-a imbarbatat, Ponta a replicat: "Daca nu are incredere, nu-i place de PSD, pe 25 mai, fara sa fim dusmani, vom fi adversari politici".
"E foarte greu sa faci liste comune ( la PE, n.r.), daca domnul Antonescu chiar are o parere asa proasta despre PSD", a adaugat Ponta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri