Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, i-a replicat, joi, revolutionarului Dumitru Dinca, care i-a transmis ca premierul Victor Ponta trebuie sa faca acorduri gramaticale, spunand: "Ponta nu este analfabetul Guvernului, sunt altii", scrie Mediafax.

"Un revolutionar a sesizat ca face dezacorduri. Nu se spune «doisprezece persoane», se spune «douasprezece persoane». Trebuie sa faca acordul, domnule presedinte", i-a spus Dinca lui Iliescu, pe holul Parlamentului.

"Nu, Ponta nu este analfabetul Guvernului. Sunt altii", i-a replicat Iliescu. "Sunt multi analfabeti, dar (Ponta, n.r.) este agramat", a continuat Dinca, in acelasi registru.

"Nu e adevarat. Poate fi o scapare. O scapare poate sa fie la oricine", a spus Iliescu, luandu-i apararea lui Ponta. Dinca a adus in discutie, ulterior, si situasia ministrului Culturii, Gigel Stirbu, despre care a spus ca nu merita sa preia acest portofoliu. "Ministrul Culturii e altceva", a fost de acord Iliescu. "E un om care nu merita sa ajunga la Cultura. Nici domnul Ponta nu merita sa fie prim-ministru", a continuat Dinca.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri