Toti social-democratii sunt obligati sa il sprijine pe premierul Victor Ponta, indiferent de decizia pe care acesta o va lua de a candida sau nu in alegerile prezidentialele din 2014, a declarat senatorul PSD Mircea Geoana.

Intrebat cum vede posibilitatea ca Victor Ponta sa fie "impins" de partid catre o candidatura la prezidentiale, Geoana a raspuns: "Victor Ponta a crescut foarte mult ca om politic si cred ca stie foarte bine ceea ce este bine pentru el si ceea ce este bine pentru partid. Noi suntem aici sa-l sustinem in demersurile, evident logice si firesti, pe care si le va asuma ca lider al partidului", scrie Mediafax.

Senatorul a precizat ca Ponta are o decizie grea de luat si a mentionat ca, la varsta pe care o are, este firesc ca acesta sa-si propuna ca prima optiune sa ramana premier si presedinte al PSD.

"Sunt convins ca are o decizie grea in fata lui. Nu e o decizie usoara. Este firesc la varsta lui sa-si propuna poate ca prima optiune sa ramana prim-ministru in continuare, sa ramana liderul partidului nostru in continuare. Cred ca ce spune la televizor nu este nimic altceva decat reflectarea unei gandiri care este naturala, este normala, este logica", a comentat senatorul PSD.

El a aratat ca, daca va fi necesar ca PSD sa aiba un candidat propriu la prezidentialele din 2014, atunci acesta va fi fie Victor Ponta, in calitate de lider al social-democratilor, fie se va opta pentru o formula de tandem presedinte-premier.

"Dar, daca va fi nevoie sa avem un candidat al nostru, atunci sunt convins ca partidul se va intruni in forurile sale statutare, ne vom sfatui cu membrii nostri, cu simpatizantii, cu votantii nostri si vom decide cea mai buna formula - fie liderul partidului, cum s-a intamplat in ultimii ani de zile, fie o formula de tandem, fie orice alta formula pe care si Victor Ponta - el este principalul actor si de decizia lui depind foarte multe consecinte - dar evident cu totii suntem obligati sa-l sprijin

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri