Un incendiu puternic izbucnit, in noaptea de luni spre marti, in Piata Rahova din Capitala, a fost stins de pompieri dupa aproape cinci ore, aproximativ 20 de standuri cu marfa fiind distruse sau afectate, scrie Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti, Daniel Vasile, a declarat ca incendiul din Piata Rahova a fost semnalat aproximativ la ora 02.00, fiind stins in jurul orei 06.30. Nicio persoana nu a fost ranita in urma incendiului.

Pompierii au avut nevoie de 12 autospeciale de interventie, in conditiile in care hidrantii din zona Pietei Rahova nu au facut fata, iar alimentarea cu apa s-a facut si de pe strazile din apropiere.

Daniel Vasile a mai spus ca flacarile au fost foarte mari si exista riscul ca incendiul sa se extinda si la locuintele aflate in imediata apropiere a pietei, acestea nefiind afectate.

Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti a precizat ca, din evaluarile facute pana la ora 07.20, aproxiamtiv 20 de standuri din Piata Rahova au fost distruse sau afectate de incendiu.

Daniel Vasile a mai spus ca la finalul cercetarilor va fi stabilita cauza incendiului.

Proprietarii standurilor din Piata Rahova au spus ca nu aveau asigurare si au pierdut sume foarte mari de bani.

Locuitorii din zona au spus ca au auzit bubuituri puternice, iar focul s-a extins foarte rapid, flacarile fiind foarte mari.

Complexul comercial apartine familiei deputatului Nicolae Paun, de la Partida Romilor "Pro-Europa", care a venit in Piata Rahova pentru a evalua pagubele incendiului. Proprietarii au asigurare pentru complexul comercial.

In complexul comercial functionau mai multe standuri in care erau vandute marfuri alimentare si nealimentare, un restaurant si sediul administrativ al pietei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri