Focurile de arma trase duminica in Dristor, intr-un conflict privind un loc de parcare, ar fi urmat unei batai in care s-au folosit inclusiv bate, au declarat surse din randul anchetatorilor, citate de Mediafax.

Sursele citate au precizat ca, din primele cercetari, reiese ca in timpul incidentului din strada Scolarilor, izbucnit pe marginea unui loc de parcare, s-ar fi folosit initial bate.
Un barbat ar fi tras cu pistolul cu bile de cauciuc in cei care i-au ocupat locul de parcare, dupa ce acestia ar fi scos bate.
Patru persoane au fost ranite, fiind transporate la spitalele Floreasca si Bagdasar-Arseni, insotite de politisti.
Potrivit anchetatorilor, incidentul a avut loc dupa ce victimele ar fi ocupat un loc de parcare de pe strada Scolarilor, cu o masina cu numar de Bulgaria.
In prezent, politistii audiaza martori pentru a stabili contextul in care s-a produs agresiunea.
Acesta nu este primul incident violent din zona, in conditiile in care in apropiere functioneaza mai multe cazinouri, iar clientii acestora au intrat in conflict de mai multe ori de-a lungul timpului, potrivit unor surse din Politie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri