Grupul Actavis, a treia cea mai mare companie farmaceutica din lume, lanseaza campania de promovare a excelentei si valorilor autentice romanesti. Campania cuprinde platforma online www.sustinemperformanta.ro, o componenta de comunicare social media si un concurs dedicat jurnalistilor care promoveaza in materialele lor performantele romanilor

De numele unor romani precum Emil Palade, Aurel Vlaicu, Nicolae Paulescu, Ana Aslan se leaga descoperiri care au revolutionat lumea. Romania se afla in topul tarilor cu cele mai multe medalii la olimpiadele internationale, anual elevii si sportivii romani se intorc de la aceste competitii incununati de victorie.
Cercetatori, oameni de stiinta, medici, profesori ne fac sa traim sentimentul de mandrie atunci cand se vorbeste de tara noastra.

Proiectul „Sustinem Performanta” isi propune sa promoveze oamenii care prin pasiune si daruire fac performanta in Romania. Campania va face cunoscute atat rezultatele deosebite ale acestora cat si eforturile care stau in spatele acestor rezultate.

Povestile de succes ale celor care au reusit si reusesc sa faca performanta in tara noastra vor fi promovate prin intermediul platformei „Sustinem Performanta”, dar si a canalului de comunicare social media, Facebook . Jurnalistii care abordeaza in materiale de presa subiecte referitoare la oamenii deosebiti care au reusit si reusesc sa se remarce prin rezultate deosebite, sunt invitati sa se inscrie la concursul: „Sustinem Performanta”.

Competitia se adreseaza tuturor jurnalistilor (presa scrisa, radio si tv) care au realizat si publicat/difuzat materiale despre performanta in Romania, cine sunt oamenii care se remarca prin rezultatele deosebite si cine sunt cei care-i sustin in acest demers (profesori, mentori, companii etc)
La concurs pot fi inscrise materialele care au fost publicate in perioada 1 ianuarie 2013 – 1 februarie 2014. Evaluarea va cuprinde doua etape, iar numele castigatorilor vor fi anuntate pe website-ul proiectului - www.sustinemperformanta.ro si in cadrul unui eveniment special, in luna februarie 2014. Data limita pentru inscrierea in concurs este 1 februarie 2014.

Detalii despre conditiile de participare, inscrieri, componenta juriului si premiile care vor fi acordate castigatorilor puteti afla vizitand website-ul proiectului « Sustinem Performanta », la adresa www.sustinemperformanta.ro.

Ne dorim sa ne implicam activ in promovarea celor care fac performanta, iar initiativa nou lansata exact asta isi propune. Odata cu platforma Sustinem Performanta, am demarat si o competitie dedicata jurnalistilor. Mass-media vorbeste foarte putin despre acesti oameni de stiinta, cercetatori, profesori, sportivi, medici sau elevi deosebiti si despre eforturile pe care le depun pentru a ajunge sa puna in practica o idee sau sa participe cu rezultate foarte bune la o competitie. Vrem sa ii facem cunoscuti, dar din pacate in Romania se investeste prea putin in adevaratele valori, motiv pentru care majoritatea celor care obtin performante pleaca in strainatate, acolo unde sunt primiti cu bratele deschise si unde perfomantele lor sunt apreciate si valorificate.”, a declarat Ana Maria Draganica Manager Comunicare Actavis Romania.

Proiectul de comunicare “Sustinem Performanta” face parte din programul cu acelasi nume derulat de Actavis incepand din anul 1991. Programul Sustinem Performanta este cel mai amplu proiect educational derulat de o companie privata in Romania dupa 1990 si consta in participarea constanta la formarea tinerilor prin sustinerea lotului roman la olimpiadele internationale la chimie (achitarea cheltuielilor de participare alaturi de Ministerul Educatiei, acordarea de premii financiare pentru fiecare medalie obtinuta, dar si un amplu program de burse si internship-uri pentru olimpici), sustinerea performantelor studentilor la facultatile de medicina si farmacie, dar si alte proiecte educationale.

Pentru informatii suplimentare

Ana Maria Draganica
Manager Comunicare Actavis România
Tel: (+40) 751 12 00 33
E-mail: adraganica@actavis.com
Web-site: www.actavis.com.ro

Lavinia Pavel
White PR
Tel: (+40)724 28 23 23
E-mail: lavinia.pavel@whitepr.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri