Primaria Cluj-Napoca va cumpara 50 de autobuze noi, investitia fiind de aproximativ 75 de milioane de lei si urmand sa fie suportata din bugetul local si din cel al Companiei de Transport Public SA, a anuntat, miercuri, primarul Emil Boc, citat de Mediafax.

Emil Boc a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca o parte din noile autobuze ar putea fi folosite si pentru transportul metropolitan.
"In 2014 vom achizitiona 50 de autobuze noi, investitia fiind estimata la circa 75 de milioane de lei. Un numar de 40 de autobuze, care costa circa 60 de milioane de lei, vor fi finantate din bugetul local al municipiului, prin creditul luat de la CEC Bank, iar restul de 10 vor fi cumparate din banii Companiei de Transport Public SA, care va contribui cu 15 milioane de lei. Speram, prin aceste investitii, sa modernizam parcul auto al companiei si sa oferim un transport in comun la nivel european in municipiu. Suntem pregatiti ca o parte din aceste autobuze noi sa poata fi folosite si pentru transportul metropolitan", a spus Boc.
Pe langa cele 50 de autobuze, Primaria Cluj-Napoca ar putea cumpara alte cinci autobuze noi, electrice, in urma unei finantari din partea Guvernului Elvetiei.
Emil Boc a anuntat in conferinta de presa de miercuri ca bugetul municipiului Cluj-Napoca pe anul 2014 va fi de 257 de milioane de euro, in crestere fata de bugetul pe anul trecut, cand a fost de circa 208 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri