Lideri palestinieni considera ca fostul premier israelian Ariel Sharon, decedat sambata la varsta de 85 de ani, a fost "un criminal" care s-a sustras justitiei internationale, relateaza AFP, citat de Mediafax.

"Ariel Sharon (foto) era un criminal, fiind responsabil de asasinarea fostului presedinte al Autoritatii Palestiniene Yasser Arafat, iar noi speram sa fi fost deferit Curtii penale internationale ca fiind criminal de razboi", a reactionat un lider al miscarii Fatah, Jibril Raboub.

Miscarea fundamentalista Hamas, care detine controlul asupra teritoriului palestinian Fasia Gaza, a catalogat drept "moment istoric" moartea unui "criminal care avea pe maini sange palestinian".

Fostul premier israelian Ariel Sharon a decedat sambata, la varsta de 85 de ani, relateaza presa israeliana. Starea de sanatate a lui Ariel Sharon continuase sa se deterioreze in ultimele zile, fiind critica. Ariel Sharon, aflat in coma dupa un atac cerebral suferit pe 4 ianuarie 2006, era in stare foarte grava din 1 ianuarie 2014.

Sharon a decedat in Clinica Shaim Sheba din Tel Hashomer, in apropiere de Tel Aviv.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri