Seful statului a fost intrebat la Cotroceni despre declaratia omologului rus, Vladimir Putin, privind speranta Moscovei pentru cooperarea "mai consistenta" cu Romania, Traian Basescu raspunzand ca "mesajul este unul pozitiv" si ca "poate fi un pas inainte".

Presedintele Basescu a mentionat ca a transmis, joi, la Bruxelles, presedintelui Consiliului European, Herman Van Rompuy, pozitia Romaniei potrivit careia formatul de negociere "5+2" in problema Transnistriei este ineficient.
El a fost intrebat ce format de negociere propune, dar a raspuns ca nu poate face public astfel de propuneri, mentionand ca poate insa sa spuna ca "cel mai puternic element de negociere este relatia Chisinau - Moscova".
Basescu a mentionat ca Moscova nu poate fi scoasa din formula de negociere, noteaza Mediafax.
Moscova spera intr-o "cooperare mai consistenta si reciproc avantajoasa cu Romania", declarase anterior presedintele rus Vladimir Putin, la ceremonia de prezentare a scrisorilor de acreditare a 18 ambasadori in Rusia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri