Jurnalistul britanic Jon Danzig, impreuna cu care gandul a realizat ancheta in urma careia s-a descoperit ca mare parte dintr-un articol al Daily Mail despre invazia iminenta a romanilor si bulgarilor este fals, a decis sa depuna o plangere la adresa tabloidului britanic, potrivit Gandul.info.

Reclamatia va fi inaintata luni Press Complaints Commission (PCC), organismul de autoreglementare al presei scrise din Marea Britanie, invocandu-se incalcarea mai multor articole din codul de bune practici al editorilor britanici.

Mai mult, in perioada urmatoare, ar putea fi depusa inca o reclamatie, de aceasta data de o organizatie pro-europeana din Marea Britanie pe nume New Europeans, care le da posibilitatea romanilor si bulgarilor dornici sa faca acest lucru sa se afilieze, prin intermediul gandul, plangerii la adresa Daily Mail. Presedintele comitetului responsabil de codul editorilor din cadrul PCC este tocmai Paul Ducre, editorul Daily Mail.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri