Avertizarea de cod portocaliu de viscol a fost extinsa la 18 judete din sudul si sud-estul tarii, pana duminica la ora 22.00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).

Potrivit noii avertizarii ANM, se afla sub cod portocaliu de viscol pana duminica seara judetele Mehedinti, Gorj, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Teleorman, Girgiu, Dambovita, Ilfov, inclusiv municipiul Bucuresti, Calarasi, Ialomita, Prahova, Buzau, Braila, Tulcea, Vrancea si Galati, scrie Mediafax.

Viscolul puternic va continua in Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei si zonele montane aferente, precum si in nordul Dobrogei, informeaza ANM. In aceste regiuni vantul va sufla in rafale de peste 70 - 80 km/h, ninsoarea va fi puternic viscolita si troienita, iar vizibilitatea se va reduce sub 50 de metri.

In acelasi interval, este cod galben de viscol in Constanta, Sibiu, Brasov, Covasna, Bacau, Vaslui si Iasi.

In sudul Transilvaniei si centrul Moldovei va ninge, vantul va avea intensificari, cu viteze de 60 - 70 km/h, iar ninsoarea va fi viscolita.

Sambata, in Constanta vor predomina ploile, moderate cantitativ, izolat se va depune polei, iar vantul va sufla cu rafale de peste 70 - 80 km/h.

ANM a emis vineri dimineata avertizare de cod portocaliu de viscol pentru Capitala si 10 judete, iar pentru alte 16 - sub cod galben.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri