Trei trenuri de calatori care circulau intre Bucuresti Obor si Constanta, respectiv intre Bucuresti Obor si Fetesti, au fost anulate, din cauza viscolului, fiind introduse totodata limitari de viteza de 50 km/h pe unele sectoare de cale ferata, potrivit unui comunicat al CFR Calatori.

Trenurile R 8012 si 8014 care circula in relatia Fetesti – Bucuresti Obor au fost anulate pe sectia Ciulnita - Bucuresti Obor, iar trenul 8011 care circula in relatia Bucuresti Obor - Constanta a fost anulat pe intreaga relatie, scrie Mediafax.

Totodata, din cauza ninsorii viscolite, au fost introduse limitari de viteza de 50km/h pe relatiile Chitila- Peris si Crivina - Brazi, iar pe sectia de circulatie Bucuresti Baneasa - Lehliu - Fetesti trenurile sunt tractate cu locomotiva Diesel.

Calatorii care aveau bilete pentru trenurile Regio anulate vor fi preluati de trenurile Interregio aflate in graficul de circulatie, mai informeaza CFR Calatori.

Solicitarile de restituire a contravalorii biletelor pentru perioada 24 - 27 ianuarie se vor derula astfel: se va restitui intreaga contravaloare a biletelor la solicitarea pasagerilor (pentru parcursul neefecutat) la trenurile care inregistreaza intarzieri, iar in situatia in care apar modificari in circulatia trenurilor la care pasagerii au bilete valabile, se pot efectua calatorii la alte trenuri sau pe alte rute fara plata diferentelor tarifare.

De asemenea in situatia anularii unui tren, pasagerii vor fi redirectionati catre alte trenuri care au aceleasi destinatii.

In trenuri se pot cumpara bilete la tariful de la casele de bilete, in situatia in care pasagerii nu au timp sa-si cumpere din cauza modificarilor de circulatie.

Intrucat exista ïn continuare posibilitatea aparitiei de modificari/perturbari in circulatia trenurilor, pasagerii sunt rugati ca, inainte de calatorie, sa se informeze despre conditiile meteo si sa apeleze telefonic gara CFR din localitatea de plecare pentru informatii actualizate despre mersul trenului cu care intentioneaza sa calatoreasca.

Numerele de telefon de la statiile CFR - http://www.cfrcalatori.ro/147 -, la care pasagerii pot cere informatii, sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro, la sectiunea Info Utile/Informatii Telefonice.

Meterorologii au emis, sambata dimineata, o avertizare de cod portocaliu de viscol, valabila pana duminica seara, pentru judetele Mehedinti, Gorj, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Teleorman, Girgiu, Dambovita, Ilfov, inclusiv municipiul Bucuresti, Calarasi, Ialomita, Prahova, Buzau, Braila, Tulcea, Vrancea si Galati.

In acelasi interval, este cod galben de viscol in Constanta, Sibiu, Brasov, Covasna, Bacau, Vaslui si Iasi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri