O bucata de 80 de metri patrati din acoperisul Teatrului Evreiesc de Stat s-a desprins, existand pericolul sa se prabuseasca pe strada, iar pompierii intervin de cateva ore pentru remedierea situatiei, perimentrul fiind izolat, a declarat Maia Morgenstern, directorul institutiei.

Actrita a spus ca bucata de tabla cu scanduri, cat jumatate din acoperis, s-a desprins ca un capac, atarnand in afara, si bucati din ea au cazut pe caldaram, existand pericolul sa se desprinda toata si sa se prabuseasca pe strada, peste masini, scrie Mediafax.

Pompierii intervin de cateva ore pentru remedierea problemei, a purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile.

Actrita a mai declarat ca perimetrul a fost izolat, angajatii nemaiavand in prezent acces in institutie, a carei activitate a fost suspendata.

De asemenea, pe pagina oficiala de Facebook a Teatrului Evreiesc de Stat din Bucuresti a fost publicat un mesaj care anunta suspendarea spectacolului ce urma sa se joace sambata seara.

"Avand in vedere conditiile meteo nefavorabile, ce au dus la deteriorarea acoperisului cladirii Teatrului Evreiesc de Stat, spectacolul 'Stele ratacitoare', programat astazi, 25 ianuarie 2014, ora 19.00, a fost suspendat. Biletele achizitionate pentru acest spectacol raman valabile pentru reprezentatiile viitoare", se arata pe pagina de Facebook a institutiei.

De asemenea, se precizeaza ca toti cei care doresc returnarea contravalorii biletelor o pot face la casa de bilete a teatrului sau "luand legatura cu reprezentantii site-urilor partenere de vanzare bilete online: bilete.ro, biletoo.ro.

Sursa foto: www.teatrul-evreiesc.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri