Avertizarea cod portocaliu de viscol emisa pentru judetele Constanta, Tulcea, Braila, Calarasi, Ialomita, Buzau, Vrancea si Galati a fost inlocuita cu cod galben, luni, de ora 17.00 pana la ora 23.00, scrie Mediafax.

Cele opt judete din estul si sud-estul tarii au fost atentionate, luni dimineata, cu cod portocaliu de viscol, initial avertizarea fiind emisa de la ora 09.00 pana la ora 23.00. Administratia Nationala de Meteorologie a inlocuit, luni, la ora 17.00, avertizarea cod portocaliu cu cod galben in cele opt judete.

De asemenea, pana la ora 23.00 raman sub avertizare cod galben judetele Bacau, Vaslui si Iasi. Potrivit avertizarii, in estul Munteniei, in Dobrogea si in cea mai mare parte a Moldovei va continua sa ninga, in general slab, iar vantul va avea intensificari cu viteze ce vor depasi la rafala 50 de kilometri pe ora, temporar viscolind sau spulberand zapada.

Judetele Buzau, Braila si Vrancea au fost duminica sub cod rosu de viscol. Ulterior, de duminica seara pana luni, la ora 09.00, cele trei judete, precum si Constanta, Tulcea, Ialomita, Calarasi si Galati au fost sunt avertizare cod portocaliu.

Capitala si judetele Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Arges, Dambovita, Prahova, Bacau, Vaslui si Iasi au fost pana luni, la ora 09.00, sub cod galben. Vantul va scadea in intensitate incepand de luni si pana miercuri dimineata, cand situatia se va inrautati insa din nou in sudul tarii, ANM urmand astfel sa emita o noua avertizare de vant puternic pentru aceasta zona, valabila de miercuri dimineata pana joi la pranz.

Dupa ziua de joi, va urma o "pauza" pana pe 3-4 februarie, a declarat directorul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu. "Din seara asta inceteaza vantul pana miercuri dimineata. De miercuri dimineata, viteza vantului va fi din nou foarte tare si asociata cu caderi de zapada", a spus directorul ANM.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri