Nicolae Uca, avocatul omului de afaceri Ilie Carabulea, ridicat, marti, de la Sibiu de procurorii anticoruptie, a declarat ca este in drum spre Bucuresti, unde va fi audiat clientul sau, sustinand ca "operatiunea s-a desfasurat in mare, mare secret" si ca "se vizeaza niste capete", potrivit Mediafax.

Nicolea Uca, avocatul omului de afaceri Ilie Carabulea, a declarat ca, pana la ora transmiterii acestei stiri, nu i-au fost comunicate acuzatiile care i se aduc clientului sau. "Nu mi-au comunicat acuzatiile care i se aduc si nu am informatii cu privire la ceea ce se intampla. Sunt in drum spre Bucuresti, unde va fi audiat clientul meu. Voi vedea ce se intampla in momentul in care voi ajunge la sediul DNA. Operatiunea asta s-a desfasurat in mare, mare secret. Se vizeaza niste capete, la modul cum s-a desfasurat actiunea", a declarat Nicolae Uca.

Potrivit acestuia, Ilie Carabulea este "un tip care nu se sfatuieste cu nimeni si nu spune la nimeni, nimic". Uca a precizat, raspunzand unei intrebari, ca l-a intalnit de doua ori in viata sa pe Marian Mirzac, fost director general al Carpatica Asigurari din Sibiu, acum membru in Consiliul ASF si vizat in acelasi dosar, precizand ca nu-l considera o persoana "de influenta".

"Domnul Mirzac a stat foarte, foarte putin la Carpatica. Este un tip inchis, introvertit. Nu mi s-a parut o persoana de influenta. Tot timpul mi s-a parut un tip modest", a mai declarat Nicolae Uca. Uca a afirmat ca este "foarte, foarte curios" cu privire la ce se intampla.

In prezent, perchezitiile la sediul central al Carpatiga Asig din municipiul Sibiu, aflat in interiorul Centrului de afaceri din oras, continua. Doua femei, intre care Ina Crudu, actualul director general al companiei, au fost escortate de catre jandarmi si politisti la masini si duse la audieri la sediul DNA Bucuresti.

Procurorii DNA au facut, marti, 17 perchezitii in Bucuresti si Sibiu, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru fapte de coruptie si asimilate acestora, printre care asociere in vederea savarsirii de infractiuni, luare sau dare de mita, trafic sau cumparare de influenta, abuz in serviciu contra intereselor publice, folosirea in orice mod de informatii ce nu sunt destinate publicitatii in scopul obtinerii pentru sine de foloase necuvenite, fals intelectual, fals in inscrisuri sub semnatura privata si instigare la uz de fals.

Sursa foto: Mediafax foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri