Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele si deciziile de eliberare din functie pentru consilierii prezidentiali Sebastian Lazaroiu, Daniel Funeriu, Virgil Paunescu, Adrian Radulescu si Gabriel Berca, si pentru consilierii de stat Maria Bitang, Raluca Boboc si Daniel Moldoveanu.

Potrivit unul comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale, presedintele Traian Basescu a semnat eliberarea din functie, incepand cu data de 1 februarie, a consilierilor prezidentiali Gabriel Berca, Adrian Radulescu, Sebastian Lazaroiu, Virgil Paunescu, Daniel-Petru Funeriu.

Presedintele a mai semnat deciziile pentru eliberarea din functie a consilierilor de stat Maria Bitang, Raluca Boboc si Daniel-Andrei Moldoveanu, tot incepand cu data de 1 februarie.

Surse politice declarau, potrivit Mediafax, ca mai multi consilieri de la Cotroceni printre care Adrian Radulescu si Gabriel Berca ar putea sa demisioneze pentru a se inscrie in Partidul Miscarea Populara.

Informatiile in acest sens au fost vehiculate in contextul in care Curtea de Apel Bucuresti urmeaza sa se pronunte in zilele urmatoare in cazul apelului privind inregistrarea Partidului Miscarea Populara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri