Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a anuntat, la Guvern, ca a solicitat Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB) sa reevaluzeze situatia scolilor si gradinitelor pentru joi, iar in urma acestei discutii a fost convenit, in final, ca unitatile sa ramana totusi inchise joi.

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti anuntase anterior, oficial, ca joi vor fi reluate cursurile in invatamantul prescolar, primar, gimnazial si liceal in Capitala, scrie Mediafax.

Aflat la Guvern, ministrul a anuntat insa ca a solicitat modificarea acestei decizii.

"Initial, in urma discutiei cu Primaria, la Inspectoratul Municipiului Bucuresti s-a decis ca unitatile de invatamant sa functioneze normal joi. Am cerut insa reanalizarea acestei situatii deoarece, chiar daca maine nu va mai ninge, sunt totusi 240.000 de elevi, de la gradinita pana la liceu si am cerut Inspectoratului sa lase scolile inchise si maine", a spus Pricopie.

El a precizat totodata ca unitatile de invatamant vor fi inchise si in judetele Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Galati, Griugiu, Ialomita, Ilfov, Prahova, Teleorman, Valcea, Vrancea.

In judetele Bacau, Dambovita, Mehedinti si Vaslui vor fi inchise doar o parte dintre unitati.

Aceasta este ultima saptamana de scoala din semestrul I, vacanta intersemestriala fiind programata de sambata 1 februarie pana duminica 9 februarie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri