Doua romance care veneau din Bahamas au fost arestate pe aeroportul londonez Heathrow dupa ce vamesii au gasit in bagajele lor 13 iguane dintr-o specia foarte rara, ascunse in sosete, relateaza marti Huffington Post UK, in editia electronica, potrivit Mediafax.

Cele doua femei voiau sa duca iguanele de stanca San Salvador, care traiesc in Bahamas si sunt clasate ca fiind pe cale de disparitie, la Dusseldorf, in Germania.

Fiecare iguana era infasurata intr-o soseta, iar 12 dintre ele au supravietuit calatoriei, in timp ce una a murit.
"Aceasta specie de iguana este incredibil de rara - se crede ca au mai ramas doar cateva sute - asa ca este o captura remarcabila si foarte importanta", a declarat Grant Miller, din cadrul echipei Fortei de frontiera pentru speciile pe cale de disparitie.

"Animalele care au supravietuit erau deshidratate si acum se afla sub supravegherea unui specialist veterinar. Colaboram si cu expertii pentru a gasi cea mai buna cale de a proteja si salva aceste creaturi pe cale de disparitie pe termen lung", a adaugat el. Cele doua femei, in varsta de 24 si, respectiv, 26 de ani, au fost arestate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri