Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca prin aderarea ministrilor tehnocrati Robert Cazanciuc, Liviu Voinea si Remus Pricopie la Partidul Social Democrat nu se schimba structura Guvernului, acestia fiind considerati ca apartinand PSD si pana acum.

Intrebat daca se modifica structura Guvernului prin aceasta aderare a celor trei ministri, in conditiile in care acestia nu vor mai fi considerati tehnocrati, ci apartinand PSD, Ponta a raspuns: "Nici vorba. Totdeauna sunt PSD".

"Sigur, e bine sa fii tehnocrat, dar la un moment dat inevitabil iti asumi avantajele si dezavantajele sprijinului politic", a spus Ponta, despre aderarea celor trei ministri la PSD.

El a spus ca toti ministrii trebuie "sa puna umarul" in campania pentru alegerile europarlamentare, anunta Mediafax.

"Si in aceasta campanie absolut toti ministrii PSD, toti vicepresedintii, nu doar ai PSD, ai USD (Uniunea Social Democrata, n.r) acum, pentru ca vorbesc de domnul Constantin, de domnul Oprea, de doamna Grapini, toti trebuie sa punem umarul pentru a vorbi despre ce guvernam, ce ne dorim sa facem pentru Romania si ce ne dorim sa facem in Europa", a spus Ponta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri