Politistii bucuresteni fac, marti dimineata, 24 de perchezitii in Bucuresti si judetul Giurgiu, la persoane suspectate de spalare de bani si evaziune fiscala prin tranzactii cu fier vechi, prin care au produs un prejudiciu total de peste 130 de milioane de euro.

In urma perchezitiilor vor fi puse in aplicare 15 mandate de aducere, fiind vizati membri ai clanului Mondialii, potrivit unor oficiali din Politia Capitalei, scrie Mediafax.

Membrii gruparii sunt suspectati de spalare de bani, prejudiciul fiind estimat la 106 milioane de euro. De asemenea, acestia ar fi produs prin evaziune fiscala un prejudiciu de 26 de milioane de euro.

La actiune participa aproximativ 90 de politisti, au precizat sursele citate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri