Ministerul Sanatatii din Ucraina a anuntat miercuri dimineata, intr-un comunicat, ca 25 de persoane au fost ucise in ciocnirile violente care au avut loc la Kiev intre fortele de securitate si protestatari, relateaza Russia Today, potrivit Mediafax.

Ministerul a confirmat, de asemenea, ca jurnalistul Viaceslav Veremii, de la cotidianul local Vesti, a decedat la Kiev dupa ce a fost impuscat. Redactorul-sef al cotidianului, Igor Gujva a confirmat, pe Facebook, moartea acestuia.

Potrivit lui, Veremii si un coleg de-al sau se intorceau acasa cu taxiul, in timp ce persoane necunoscute au atacat masina la o intersectie. Acestea au inceput sa clatine vehiculul, dupa care i-au tras afara pe sofer si pe pasageri, pe care i-au batut. Doi barbati sunt raniti, iar jurnalistul a murit la spital din cauza unei plagi impuscate.

Potrivit comunicatului Ministerului Sanatatii, 241 de persoane au fost spitalizate, dintre care 79 de politisti si cinci jurnalisti. Pe de alta parte, Ministerul ucrainean de Interne a anuntat ca noua ofiteri au murit in aceste violente, iar alti peste 370 au primit asistenta medicala, relateaza Interfax, in pagina electronica.

Un bilant precedent anunta 21 de morti si sute de raniti.

Citeste si despre Cele trei mari motive care au reaprins protestele din Ucraina.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri