Presedintele PNL, Crin Antonescu, spune ca Victor Ponta nu intelege si nu practica separatia puterilor in stat, adaugand: "Un prim ministru si un partid care cred ca deciziile se iau la partid, se comunica de la Palatul Victoria si se executa la Palatul Parlamentului. Nu, asta nu, niciodata".

"Avem de-a face, din pacate, cu un partener - si ma refer la Victor Ponta si la partidul pe care domnia sa il conduce - care nu intelege si nu practica asa cum se cuvine separatia puterilor in stat intre Executiv si Legislativ. Un prim ministru si un partid care cred ca deciziile se iau la partid, se comunica de la Palatul Victoria si se executa la Palatul Parlamentului. Nu, asta nu, niciodata! (...) Asta nu s-a intamplat si nu se va intampla cata vreme PNL va fi la putere. Este un principiu fundamental si, daca nu il respectam, atunci chiar nu ne trebuie Parlament", a afirmat Crin Antonescu, duminica, in fata participantilor la Conferinta de alegeri a PNL Hunedoara, potrivit Mediafax.

Potrivit acestuia, "Parlamentul este altceva decat cred uneori domnii Ponta si Zgonea, impreuna si separat".

"Intr-un atac populist de o mare gravitate la adresa ideii de democratie, Traian Basescu, Emil Boc si PDL au facut un tapaj intreg in Romania pentru desfiintarea uneia dintre Camere, pentru reducerea Parlamentului, pentru ca, de fapt, nu puteau sa spuna ceea ce isi doreau: sa nu mai avem Parlament deloc. Ei bine, ne-am luptat, am infiinatat USL, am impiedicat acest lucru, dar l-am impiedicat pentru a apara Parlamentul, pentru a avea Parlamentul, pentru a folosi democratic Parlamentul. Parlamentul este altceva decat cred uneori domnii Ponta si Zgonea, impreuna si separat", a spus Antonescu.

Duminica, la Sala Sporturilor din Deva are loc Conferinta Teritoriala PNL Hunedoara pentru alegerea presedintelui si a noii echipe de conducere. Pentru sefia PNL Hunedoara singurul candidat este Mircea Molot, care vrea sa obtina al doilea mandat.

La Conferinta teritoriala de alegeri participa 1.200 de delegati din toate organizatiile PNL din judetul Hunedoara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri