Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat dupa anuntul iesirii PNL de la guvernare ca liberalii nu-si doresc niciun fel de intelegere cu PDL, aratand ca democrat-liberalii nici nu pot depune motiune de cenzura, intrucat nu au suficienti parlamentari.

"PDL, cu tot respectul pe care il datoram formatiunilor politice mari sau mici, in cazul acesta mici, nu poate depune o motiune de cenzura. Poate scrie un text, care, daca gaseste niste parlamentari, multi altii decat cei din PDL, sa-l semneze, acela devine motiune de cenzura", a spus Antonescu, potrivit Mediafax.

El a aratat, intr-un registru ironic, ca PDL poate veni la PNL cu astfel de text pentru a-i ruga pe liberali sa il semneze.

"PDL poate sa faca urmatorul lucru: poate sa vina la noi daca doreste cu acel text si sa spuna: Va rog cititi-l si daca il agreati, faceti dumneavoastra o motiune de cenzura! Si va dau cuvantul ca daca e un text in care, cu mult curaj, domnul Vasile Blaga vorbeste despre tot felul de lucruri care nu sunt in ordine in Guvernul Ponta, o facem noi motiune de cenzura", a spus Antonescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri