Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, s-a declarat, vineri, convins ca "USD s-a format pentru a rupe USL", nefiind, asa cum declara liderii partidelor ce formeaza Uniunea, doar o alianta pentru europarlamentere, ci pentru alegerile prezidentiale.

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a fost intrebat, vineri, intr-o conferinta de presa, daca este de parere ca USL s-ar fi rupt oricum in acest an, potrivit Mediafax.

Iohannis a raspuns afirmativ, declarandu-se convins ca USD nu s-a format pentru alegerile europarlamentare, ci "ca o alianta interna".

"Sunt convins ca USD nu s-a format pentru europarlamentare, ci s-a format ca alianta interna. Asa s-a si manifestat, cu toate ca ei au tot declarat altceva. Sunt convins ca USD s-a format pentru a rupe USL dupa europarlamentare si pentru a promova un candidat al stangii (la alegerile prezidentiale - n.r)", a declarat Iohannis.

Sursa foto: Mediafax foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri