O noua platforma de recrutare, SmartDreamers.com, a fost lansata recent si este dedicata tinerilor cu varste intre 18 si 35 de ani, aflati in cautarea unui loc de munca.

Pe site-ul de recrutare tinerii gasesc deja sute locuri de munca permanente, temporare, internship-uri si freelance. Ofertele de munca vin de la companii precum Bosch, Nestle, Procter&Gamble, Posta Romana, Aiesec sau SAP Romania.

Conform datelor ANOFM, peste 130.000 de tineri din Romania au dificultati in gasirea unui loc de munca potrivit aspiratiilor si experientei lor. La finele trimestrului al III-lea din 2013, tinerii cu varsta pana la 24 de ani reprezentau 23,2% din totalul somerilor la nivel national. Acestora li se adauga studentii, precum si cei care nu s-au inregistrat ca someri, astfel ca cifrele reale sunt mult mai mari.

"Modelul nostru de business ne permite sa sustinem postarea gratuita a anunturilor de recrutare, astfel ca platforma noastra va deveni in scurt timp sursa numarul unu de joburi pentru tineri. Am alcatuit o echipa tanara formata din fosti angajati si angajatori in diverse domenii de activitate, precum HR, IT, vanzari sau marketing. Obiectivul nostru e simplificarea conexiunii dintre companii si candidati, fie ca sunt la inceput de drum, fie ca au deja experienta de munca sau sunt in cautarea unei surse suplimentare de venit”, a declarat Adrian Cernat, CEO SmartDreamers.

Platforma de recrutare smartdreamers.com simplifica selectia candidatilor pentru companii. Pe baza algoritmului Talent Match, fiecare candidat care aplica la un job primeste automat o nota de eligibilitate de la 1 la 10, nota calculata pe baza a peste 40 de variabile. Tinerii cei mai potriviti pentru fiecare job vor fi primii in lista candidatilor. Altfel spus, companiile sunt ajutate sa-si gaseasca cei mai buni candidati pentru joburile puse la bataie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri