Protestul organizat de PMP fata de introducerea accizei suplimentare la combustibil s-a incheiat in Piata Victoriei, cu scandari ale participantilor impotriva Guvernului, scrie Mediafax.

"Ponta, lasa-ne, ne omori cu taxele", "Jos, jos, guvernul mincinos, "Minciuna, hotia, prostia ingroapa Romania", au scandat participantii la actiunea de protest, in frunte cu Elena Udrea, Eugen Tomac si Cristian Preda.

Participantii la protestul organizat de PMP s-au aflat pentru aproximativ o jumatate de ora in Piata Victoriei. Ei au venit in mars din Piata George Enescu, traficul fiind restrictionat pe traseul parcurs de manifestanti.

In timp ce se scanda in fata Guvernului, o femeie s-a apropiat de liderii actiunii de protest si a reclamat taierea pensiilor in timpul guvernului anterior.

La sfarsitul actiunii de protest din Piata Victoriei, Elena Udrea si Eugen Tomac s-au fotografiat alaturi de participanti si au oferit autografe.

La mitingul organizat in Piata George Enescu, le-au vorbit participantilor mai multi lideri ai PMP si ai Fundatiei Miscarea Populara, intre care Eugen Tomac si Elena Udrea.

Intre cei care au urcat pe scena amenajata in Piata George Enescu s-au numarat de asemenea Cristian Preda, Marian Preda, Daniel Funeriu, Teodor Baconschi, Theodor Paleologu, Gheorghe Stefan, Florin Popescu, Adrian Papahagi, liderii PMP si ai Fundatiei Miscarea Populara purtand la eveniment camasi albe si blugi.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri