Programul de Executive MBA oferit de WU Executive Academy, care a obtinut in 2014 locul 1 in topul MBA al celor mai bune programe de EMBA din Romania, deschide sesiunea de burse de studiu de pana la 50%. Prin acest program de burse, WU continua sa incurajeze si sa sprijine antreprenorii si managerii romani si straini, oferindu-le un beneficiu de pana la 17.500 euro din valoarea totala a programului educational, care este de 35.000 de euro. Programul de burse va fi deschis pana la sfarsitul lunii iunie.

WU Executive Academy face parte din Vienna University of Economics and Business, cea mai mare universitate de afaceri din Europa, iar dosarul de inscriere pentru obtinerea burselor consta in transmiterea unui set de documente in limba engleza (cerere de aplicare, curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivatie, copia tradusa si legalizata a diplomei de licenta, foaia matricola cu notele obtinute in timpul studiilor universitare, o fotografie digitala recenta, copie a pasaportului), ulterior avand loc un interviu cu fiecare candidat. Valoarea bursei acordata fiecarui student va fi stabilita in functie de calitatea aplicatiilor depuse de candidati si va fi evaluata de o comisie alcatuita din profesori care predau in cadrul programului. Programul de Executive MBA se adreseaza managerilor si antreprenorilor romani si straini din domenii variate cu o experienta de minim 5 ani in management, cu un background profesional vast, care doresc sa adauge si sa impartaseasca din cunostintele lor echipei in care vor lucra.

“Ultimele date privind antreprenoriatul in Romania arata ca peste 25% dintre romani au intentii de a-si deschide o afacere. Pentru ca initiativele antreprenoriale ale romanilor ne bucura si rezoneaza cu componenta programului de Executive MBA oferit de noi pe piata locala (care se axeaza pe partea practica a unei afaceri), vrem sa incurajam intreprinzatorii sa se alature grupei de studenti din acest an. Suntem de parere ca, pe langa spiritul antreprenorial, un business prinde contur daca fondatorul detine cunostintele si abilitatile caracteristice unui antreprenor de succes, iar cu acestea vor absolvi studentii nostri programul de EMBA, a declarat Prof. Bodo B. Schlegelmilch, Decan al WU Executive Academy.

EMBA Bucharest a fost clasat pe locul 1 in Top EMBA 2014 din Romania, primind punctaj maxim pentru mai multi indicatori: calitatea cursurilor, competenta internationala, imbunatatirea abilitatilor de management sau imbunatatirea calitatilor personale. Acest lucru s-a datorat atat reputatiei profesorilor, universitatilor la care predau acestia – Thunderbird School of Global Management (USA), Carlson School of Management (USA) etc. – cat si celor doua rezidentiate internationale din cadrul programului, in Austria si USA. Acestor beneficii oferite de WU EMBA Bucharest li se adauga si materialele folosite la cursuri, suportul tehnic pus la dispozitia cursantilor (ex: tableta de ultima generatie), accesul on-line la biblioteca Universitatii de Economie si Afaceri din Viena, precum si exclusivitatea studiilor de caz internationale folosite in cadrul modulelor.

Cursurile incep pe 11 noiembrie 2014 si se desfasoara pe parcursul a 14 luni, fiind structurate in 12 module care au loc in Bucuresti, in regim part-time, si doua rezidentiate de cate o saptamana fiecare, in USA si Austria, astfel incat activitatea profesionala a studentilor sa se desfasoare in mod normal.

WU Executive Academy a scolit pana acum 165 de manageri romani in cei 8 ani de prezenta in Romania

WU Executive Academy, unul dintre furnizorii principali de educatie in domeniul economic din Europa Centrala si de Est, este parte din Vienna University of Economics and Business (WU) – universitate acreditata EQUIS, in timp ce programul part time de Executive MBA este acreditat de catre AMBA (Association of MBAs) si este prezent pe piata romaneasca din 2006. Programul a fost absolvit pana in prezent de 165 de studenti, majoritatea in functii de management sau antreprenori.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri