Codul galben de vant a fost prelungit pentru seara zilei de sambata in Capitala, Ilfov si alte 15 judete, potrivit unor atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

In zonele vizate, vantul are intensificari, la rafala, de peste 50 km/h, iar in zonele montane poate depasi 80 km/h, scrie Mediafax.

Capitala si judetele Ilfov, Giurgiu si Dambovita sunt sub cod galben pana la ora 24.00, iar Constanta si Tulcea, pana la 23.00.

O alta atentionare vizeaza, pana la 22.00, judetele Dolj, Olt si jumatatea sudica din Valcea.

In Caras-Severin, atentionarea este valabila pana la 21.00, iar in Mures, Brasov si Covasna, pana la 20.30.

Judetele Teleorman, Arges, Buzau si Braila sunt sub cod galben pana la 20.30.

ANM a emis vineri o informare potrivit careia vremea se raceste accentuat sambata, va ploua in aproape toata tara si se vor inregistra intensificari ale vantului, iar in zona Carpatilor Orientali si Meridionali vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Informarea este valabila pana duminica la ora 12.00.

Sursa foto: Vant, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri