Radu Mazare a fost intampinat in campusul social Henri Coanda de peste o suta de persoane care l-au aplaudat si imbratisat inaintea slujbei de Inviere. Edilul a preferat sa participe la slujba de Paste in cartierul de locuinte sociale, spunand ca "aici ma simt mai aproape de ce inseamna Dumnezeu".

Mazare a ajuns in campusul social cu un jeep, cu mai putin de o jumatate de ora inainte de miezul noptii, fiind imbracat in cunoscutul sau costum de culoare kaki si purtand o bereta rosie, el fiind imtampinat cu aplauze de cele peste o suta de persoane care i-au scandat numele si s-au imbulzit sa dea mana cu el si sa-l imbratiseze. Edilul a primit o diploma de "cel mai curajos primar" de la o tanara blonda, care purta o bereta rosie, asemanatoare celei purtate de Mazare, transmite corespondentul Mediafax.

Inaintea intrarii in biserica, primarul Radu Mazare a declarat ca a venit cu crucea data de catre Arhiepiscopul Tomisului atunci cand a inaugurat cartierul social si a spus ca va continua sa construiasca acest cartier, anuntand astfel ca intentioneaza sa realizeze si partea a doua a acestuia. "Am sa fac si partea a doua, chiar daca sunt multi dusaani care nu vor sa-l fac. Am sa ma rog sa fie liniste in tara asta ca sa putem construi si pentru oamenii amarati", a spus Mazare.

La miezul noptii, la scurt timp dupa edilul Constantei, la biserica din cartierul social Henri Coanda au sosit fratele primarului, Mihai Mazare, si fiul sau, Raducu. Primarul Constantei, Radu Mazare, a mers la biserica din campusul social Henri Coanda asa cum promisese la inceputul acestei saptamani. Primarul Constantei declarase marti ca daca va ramane in libertate, avand in vedere ca vineri urma sa se judece contestatia DNA la Inalta Curte de Casatie si Justitie, atunci in noaptea de Inviere va merge la campusul social Henri Coanda, cel pentru care este cercetat de procurorii anticoruptie.

“Daca Dumnezeu o sa vrea, atunci am sa merg la Inviere, unde am fost si anul trecut, in cartierul pentru saraci, la biserica. Cartierul pentru care sunt acuzat”, afirmase atunci Mazare. Radu Mazare este acuzat de procurorii anticoruptie ca a luat mita 175.000 de euro de la Avraham Morgenstern - reprezentant al firmei care a construit campusul de locuinte sociale "Henri Coanda" -, pentru a o ajuta pe aceasta sa castige licitatia si pentru a mari, ulterior, valoarea contractului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri