Echipa Romaniei de tenis si-a asigurat calificarea in a doua Grupa Mondiala a Fed Cup, in contextul in care conducem Serbia cu scorul de 3-1, in urma victoriei obtinuta de Sorana Cirstea, scor 6-3, 6-7 (7), 6-3, in meciul cu Bojana Jovanovski.

In primul meci de duminica, Simona Halep (locul 5 WTA) a trecut de Bojana Jovanovski, numarul 39 WTA, scor 6-2, 6-4, iar apoi a fost invinsa de Ana Ivanovici (12 WTA), scor 6-3, 7-6 (7/2). Sambata Sorana Cirstea (27 WTA) a invins-o pe Ana Ivanovici (12 WTA), scor 3-6, 6-1, 6-2.
Duminica mai este programat meciul Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu - Jovana Jaksici/Nina Stojanovici, anunta Mediafax.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri