Peste 40% dintre romanii care au participat la raportul “Sport in Romania – The link between brands, companies and sports” sustin ca anul viitor vor face mai mult sport, in timp ce 15% declara ca vor aloca mai putin timp acestor activitati.

Potrivit datelor din raport, 50,7% dintre romani practica cel putin o activitate sportiva pe an, iar 61% cel putin o data pe luna. Mai mult, 65% dintre romani stiu sa inoate, varsta medie la care au invatat fiind 12 ani.

Dintre romanii care au copii, aproximativ 71% sustin ca acestia practica o forma de sport (peste 3 sferturi ca amatori, fara a fi inscrisi la vreun club). In plus, cei mai multi copii intre 3-18 ani practica dansuri (in diverse forme).

Pe de alta parte, 55% dintre romani apreciaza ca o dieta vegetariana duce la scaderea performantelor in sport.

Studiul a fost realizat in perioada octombrie 2013-martie 2014, cu interlocutori avand varste intre 25-55 ani, barbati si femei, implicati in sport ca practicanti, la nivel amator sau de performanta, membri ai ONG-urilor de profil, organizatori de evenimente sportive, oameni de business care sustin sportul, angajati in cadrul unor corporatii. In total, la studiu au participat 882 de respondenti.

Sursa foto: Sport, Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri