Gica Popescu, Mihai Stoica si George Copos lucreaza la atelierul de tamplarie al Penitenciarului Rahova, unde muncesc cate opt ore pe zi, cinci zile pe saptamana, pentru a obtine astfel reducerea pedepselor, au declarat surse din Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP).

Potrivit surselor citate, cei trei s-au adaptat vietii in inchisoare si au inceput munca, pentru a obtine astfel o reducere a pedepselor primite in dosarul transferurilor de fotbalisti. Popescu, Stoica si Copos lucreaza impreuna la atelierul de tamplarie, unde construiesc diverse obiecte din lemn si, daca este nevoie, repara piese de mobilier ale inchisorii.

In urma muncii prestate, cei trei oameni de fotbal nu sunt platiti, dar vor beneficia de reducerea perioadei de detentie, in functie de numarul zilelor lucrate si de gradul de dificultate al muncii. Gica Popescu, Mihai Stoica si George Copos isi executa pedepsele in regim inchis, in conditiile in care fiecare dintre ei a fost condamnat la mai mult trei ani de inchisoare, informeaza Mediafax.

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat, in 4 martie, pe George Copos la trei ani si opt luni de inchisoare, pe Mihai Stoica la trei ani si sase luni, iar pe Gheorghe Popescu la trei ani, o luna si zece zile. Tot in dosarul transferurilor au fost condamnati la inchisoare Gigi Netoiu, fratii Ioan si Victor Becali, Cristi Borcea si Jean Padureanu.

Fratii Ioan si Victor Becali, George Copos, Cristi Borcea, Gica Popescu si Mihai Stoica au depus, la Curtea de Apel Bucuresti, recursuri in casatie, prin care cer sa se constate daca pedepsele din dosarul transferurilor de jucatori au fost in conformitate cu legea.

Sursa foto: Barbat cu catuse/Shutterstock.com

Sursa foto: Barbat in catuse/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri