Femeile care cad victime violentei domestice pot beneficia de interventie si monitorizare incepand de luni, 19 mai, gratuit, prezentand o serie de documente care vor fi inregistrate de Divizia de Securitate a BGS, in cadrul campaniei “Viata fara violenta”.

Un raport realizat in 2014 de Agentia pentru Drepturi Fundamentale al Uniunii Europene arata ca o treime din femeile din Uniunea Europeana au fost violentate dupa varsta de 15 ani. In Romania, 29% dintre femei au fost victime ale violentei domestice sau sexuale cel putin o data, tara noastra fiind la mijlocul clasamentului realizat in tarile Uniunii Europene, conform unui comunicat al BGS.

Mai mult, potrivit statisticilor, o femeie este lovita in Romania o data la 30 de secunde, iar o data la doua zile o femeie moare in urma violentelor la care este supusa. Prezentand cateva documente usor de obtinut, orice femeie poate beneficia acum de monitorizare si interventie gratuita din partea unui agent asigurat de societatea de securitate BGS.

Campania derulata de BGS, “Viata fara violenta”, este sprijinita de Avon si se adreseaza femeilor din orasele Bucuresti, Ploiesti, Campina, Deva, Timisoara, Galati, Braila si Bistrita.

Sursa foto: Agent de paza/ Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri