Simona Halep a reusit sa isi invinga cel mai dificil adversar din turneul Roland Garros, americanca Sloane Stephens, cu un scor 6-4, 6-3. Jucatoarea romanca s-a calificat in sferturile de finala dupa ce si-a egalat cea mai buna performanta la un turneu de Grand Slam, repetand astfel succesul de la Australian Open.

Dupa un prim set destul de echilibrat, Simona Halep si-a invins adversara cu o lovitura decisiva care a venit la 5-4. Situatia s-a repetat si in turul secund, in care jucatoarea romanca a facut diferenta tot cu un singur game, potrivit GSP.ro.

Halep, locul 4 WTA, a avut nevoie de o ora si 18 minute pentru a o invinge pe jucatoarea clasata pe locul 19 WTA (a 15-a favorita) si pentru a accede astfel in antepenultimul act al turneului parizian, competitie la care nu a pierdut niciun set in cele patru partide disputate la aceasta editie, noteaza Mediafax.

Calificarea in sferturi este recompensata cu 430 de puncte WTA si un premiu de 220.000 de euro. In faza urmatoare, romanca o va intalni pe invingatoarea din partida Lucie Safarova (Cehia, locul 24 WTA si cap de serie numarul 23) - Svetlana Kuznetova (Rusia, locul 28 WTA si cap de serie numarul 27).

Simona Halep a mai ajuns o singura data in sferturile de finala ale unui Grand Slam, in acest an la Australian Open, cand a fost eliminata de Dominika Cibulkova din Slovacia, scor 6-3, 6-0.

Sursa foto: Simona Halep

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri