Simona Halep, jucatoarea de tenis locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, a abandonat, miercuri, meciul cu germanca Annika Beck, locul 55 WTA, la scorul de 7-5, 2-3, din cauza unor dureri la omoplatul drept, in turul doi al turneului de la 's-Hertoghenbosch (Olanda), transmite Mediafax.

Simona Halep a castigat primul set cu scorul de 7-5, in 50 de minute. In pauza dintre seturi, care a durat aproape noua minute, Halep a cerut interventia fizioterapeutului, acuzand dureri la gat si la omoplatul drept. Aceasta interventie a fost facuta dupa time out-ul tehnic solicitat de Beck.

Romanca, detinatoarea trofeului la turneul WTA olandez, a cerut din nou ajutor medical la scorul de 1-2 si 2-3, in setul doi. Dupa ultima interventie, Halep a anuntat arbitrul de scaun ca nu mai poate continua, dupa o ora si 16 minute de joc.

In luna mai, Simona Halep a abandonat si la turneul de la Roma, dupa ce castigase in turul 2, pentru a fi apta de joc la Roland Garros, unde a ajuns in finala. Ea acuzat atunci dureri musculare in zona abdomenului. Halep ar urma sa participe la al treilea Grand Slam al anului, turneul de la Wimbledon, unde este cap de serie numarul 3. Competitia de la All England Club incepe luni.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri