Trei magistrati suceveni au fost ridicati si vor fi adusi la audieri in Capitala, in urma perchezitiilor efectuate de DNA duminica dimineata, la institutii judiciare, domicilii si firme din Suceava si Radauti, au declarat surse judiciare.

Dosarul in care sunt cercetati acesti magistrati vizeaza fapte de coruptie, si anume luare de mita pentru emiterea unor solutii favorabile in dosare de retrocedari de terenuri, au precizat sursele citate. Perchezitiile in cazul magistratilor din dosar au fost incuviintate de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), arata Mediafax.

Un numar de 14 perchezitii au loc duminica la in judetul Suceava, intr-un dosar ce vizeaza fapte de coruptie judiciara, acestea avand loc la sediile unor institutii judiciare, societati comerciale si la domiciliile unor persoane, a transmis anterior DNA intr-un comunicat. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) efectueaza perchezitii intr-un dosar penal ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea, in perioada 2011-2014, precum si in anii 2005 si 2006 a unor fapte de coruptie judiciara si infractiuni asimilate celor de coruptie.

"In cursul zilei de 22 iunie 2014, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la institutiile competente, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 14 locatii situate in municipiile Suceava si Radauti, precum si in alte localitati din judetul Suceava, la sediile unor institutii judiciare, societati comerciale si la domiciliile unor persoane", potrivit DNA. Anchetatorii beneficiaza de sprijinul Serviciului Roman de Informatii, precum si al Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri