Omul de afaceri Dinu Patriciu ramane casatorit cu Dana Patriciu, dupa ce Judecatoria Buftea a admis, joi, o cerere prin care aceasta reclama faptul ca sotul sau nu a sustinut cererea de divort, decizia instantei nefiind insa definitiva.

"Admite exceptia respingerii ca nesustinuta a cererii de divort formulata de reclamantul parat, invocate de parata reclamanta. Respinge cererea reclamantului parat ca nesustinuta", se arata in decizia de joi a Judecatoriei Buftea.

Cu alte cuvinte, omul de afaceri nu si-a sustinut in fata instantei motivele de divort, astfel ca solicitarea lui de separare de sotie i-a fost respinsa, informeaza Mediafax.

Instanta a mai decis ca din 24 septembrie sa inceapa judecarea cererii reconventionale formulate de Dana Patriciu. Cererea reconventionala este mijlocul procedural prin care paratul dintr-un proces formuleaza pretentii proprii impotriva reclamantului. Potrivit legii, paratul poate face cerere reconventionala daca are pretentii in legatura cu cererea reclamantului. Altfel spus, in cadrul procesului de divort intentat de omul de afaceri, Dana Patriciu a ridicat anumite pretentii referitoare la cererea de separare.

Divortul cerut de Dinu Patriciu a fost intentat in februarie 2013 la Judecatoria Sectorului 1 si a avut, pana sa fie mutat la Buftea, 14 termene.

In paralel, la Judecatoria Sectorului 1 se dezbate partajul sotilor Patriciu, in care Dana Patriciu a cerut jumatate din avere. Magistratii de la instanta bucuresteana ar putea sa pronunte o decizie in 2 iulie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri