Lucrarile la Academia de Tenis, care va fi construita in Complexul Sportiv "Lia Manoliu", vor incepe in luna iulie, obiectivul urmand a fi finalizat pana la sfarsitul anului, a anuntat, duminica, primarul Capitalei Sorin Oprescu.

Prin proiect se propune realizarea a sase terenuri de tenis, precum si a doua cladiri anexa, care sa adaposteasca majoritatea functiunilor ce tin de activitatea sportiva. "Luna viitoare incep lucrarile, contractul de proiectare si executie a fost deja semnat. Pana la sfarsitul anului, aceasta lucrare ar trebui finalizata", a spus Oprescu, citat de Mediafax.

Valoarea totala a contractului este de 4,5 milioane lei, fara TVA. Primarul a mai spus ca, in prezent, se deruleaza procedura de evaluare a ofertelor pentru desemnarea constructorului Arenei Multifunctionale, care va fi construita tot in Complexul "Lia Manoliu", pe un teren de 4,5 ha.
Valoarea estimata a acestui obiectiv este de 290 milioane de lei, fara TVA.

Primaria Capitalei mai are in plan si refacerea si modernizarea Patinoarului "Mihai Flamaropol", proiect aflat in prezent tot in stadiul de evaluare a ofertelor. Valoarea totala a investitiei este de 105 milioane de lei, fara TVA, iar durata de executie - 24 de luni. Patinoarul va avea o suprafata desfasurata de aproximativ 9.500 mp, cu o capacitate de 3.100 locuri.

In scopul integrarii in peisajul Parcului "Lia Manoliu", acoperisul viitorului patinoar va fi verde, sub forma de relief artificial, orientat spre lacul din imediata vecinatate. Publicul va avea acces pe acoperis, putandu-se bucura astfel de o priveliste panoramica asupra ansamblului, a mai spus primarul.

Sursa foto: brd-nastase-tiriac-trophy.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri